Trailerlifte

Let og god til mange opgaver

En trailerlift er en god lift at vælge til mange typer af opgaver. Fordelene ved denne type lift er, at de ikke vejer særligt meget i forhold til den arbejdshøjde, de kan nå og man mange gange kan spare transportudgifterne. Ulempen er, at trailerliftens støtteben fylder ret meget afhængigt af liftens størrelse, og støttebenene skal løftes hvis den skal flyttes.

 

Nem transport af liften

Som navnet antyder, så er en trailerlift bygget op som en trailer, og den er derfor rigtig nem at transportere. Du skal bare koble den direkte på bilen og køre den ud til de opgaver, som du skal have løst. Der er derfor penge at spare for dig som kunde, fordi du kan undgå transportudgifterne, hvor andre lifte mange gange skal leveres med lastbil. Hos MJLift har vi et stort udvalg af trailerlifte, så du kan få den lift, der passer til din opgave. Vi rådgiver dig gerne om, hvilken lift der vil være den bedste for dig, og har vi den ikke hjemme, kan vi nemt skaffe den gennem vores netværk.

 

Kontakt os og få et tilbud

Skal du bruge en trailerlift en dag, flere dage eller ønsker du en fast aftale, så giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon 70 25 74 14 eller send en mail til kontakt@mjlift.dk. Vores kunder er både private og erhverv, og de kommer primært fra Nordsjælland, København og det øvrige Sjælland, men vi lejer lifte ud i hele landet.

Danmarkskort Hundested MJ Lift A/S

UDVIKLET AF: SØGEMEDIER A/S - COOKIEPOLITIK