Selvkørende bomlifte

Den alsidige lift

Næsten alle typer af opgaver kan klares med en bomlift. Liften er designet til at kunne køre rundt i fuld arbejdshøjde, og det er den største fordel ved denne type lift, mange af dem har 4x4 til terrænkørsel. Derudover kan man som regel nå langt ud til siderne med liften, og du kan derfor komme godt omkring med en bomlift. Bomlifte stiller dog store krav til underlaget, som skal kunne tåle en større vægt, da de ikke har støtteben, vejer de en del mere end for eksempel trailerlifte.

 

Nå den rette højde

Bomlifte findes i flere forskellige udgaver afhængigt af, hvor højt du skal op. Hos MJLift har vi et stort udvalg af bomlifte, og hvis vi ikke har den lift, som du har brug for at leje, så skaffer vi den hjem. Er du usikker på, hvilken lift du skal bruge til dit arbejde, så hjælper vi dig også gerne med at finde den rette. Vi har mere end 10 års erfaring i branchen og dermed et rigtig stort kendskab til de forskellige modeller, og hvornår det er mest optimalt at bruge de forskellige lifttyper. Vi tilbyder liftudlejning  til både private og virksomheder i København, Nordsjælland og det øvrige Sjælland.

 

Kontakt os og lej din lift her

Skal du bruge en selvkørende bomlift, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi udlejer lifte på både dags- og månedsleje, ligesom vi også sælger brugte og nye lifte. Det er derfor værd at kontakte MJLift, næste gang du har brug for at leje en bomlift. Ring til os på Tlf. 70 25 74 14 eller send en mail til kontakt@mjlift.dk.

Danmarkskort Hundested MJ Lift A/S

UDVIKLET AF: SØGEMEDIER A/S - COOKIEPOLITIK