Saxlifte – velegnet til ture op og ned

Har du brug for en lift, hvor du bare skal lige op og ned, så er en saxlift det rigtige valg. Liften er bl.a. velegnet til opgaver på smalle steder da mange af vores saxlifte en meget kompakte og derfor kan komme igennem f.eks. en alm. dør, De er hurtige og har som regel god plads i kurven, selv om den kompakte udførsel. Mjlift tilbyder liftudlejning i mange kategorier - se store dele af vores udvalg på hjemmesiden. 

 

Til forskellige højder og underlag

Hos MJLift kan du leje en eller flere saxlifte, og vi har flere typer afhængigt af, hvilket underlag den skal stå/køre på. Vi udlejer saxlifte til fast/hårdt underlag og til terræn med 4x4, hvor liften har støtteben på, så den kan nivelere og står sikkert i terrænet. Saxlifte fås også til arbejde i flere forskellige højder, og hvis vi ikke har den rette saxlift på lager, så skaffer vi den hjem. Vi har gennem mere end 10 år i branchen opbygget et stort netværk, hvor vi kan skaffe alle typer af lifte. Det vigtigste for os er, at du som kunde får den rette lift til dit arbejde.

 

Lej din saxlift eller sakselift i dag

Hos MJLift står vi klar til at tage imod din bestilling på leje af en saxlifte. Hvis du er i tvivl om, hvilken lift der er bedst til din opgave, hjælper vi dig med at finde den rette. Vi giver dig også gerne et uforpligtende tilbud, uanset om det kun er én gang, du skal bruge lift eller gerne vil have en fast aftale. Vi tilbyder leje af lifte  til hele landet, men vores kunder kommer primært fra Nordsjælland og København samt det øvrige Sjælland.

 

Kontakt os nu og få et tilbud

Skal du bruge en saxlift én eller flere dage, eller ønsker du en fast aftale, så giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon 70 25 74 14 eller send en mail til kontakt@mjlift.dk. Vores kunder er både private og erhverv, og de kommer primært fra Nordsjælland, København og det øvrige Sjælland, men vi lejer lifte ud i hele landet.

Danmarkskort Hundested MJ Lift A/S

UDVIKLET AF: SØGEMEDIER A/S - COOKIEPOLITIK