Lastbillift

Lastbillift – alt i én bil

Med en lastbillift får du alt, hvad du skal bruge i ét køretøj. Liften sidder på ladbilen, og du slipper derfor for transport af liften, for du kan sætte dig bag rattet i liften og køre selv. Lastbilliften er desuden et godt valg, hvis du skal ekstra højt op, ligesom den har en god arbejdsradius fra kurven på den. Det er dog vigtigt, at der er god plads, hvor du skal bruge liften, da den fylder en del i sig selv, og samtidig skal have støtteben slået ud. Til gengæld kan du løse mange opgaver fra sådan én.

 

Kræver almindeligt kørekort

Hos MJLift vejer vores lastbillifte under 3500 kg, og det kræver derfor kun almindeligt kørekort (kat. B) at køre den. Derfor er lastbilliften et godt alternativ til trailerliften, hvis du ikke har trailerkørekort. Det bliver heller ikke nemmere at afhente liften, når du lejer den, for du kan bare køre i din egen bil hen til os, og så skifte til lastbilliften og køre ud til din opgave. Vi har flere forskellige lastbillifte i vores udlejning, og hvis vi ikke har den rette til din opgave, så kan vi skaffe den hjem. 

 

Bestil din lift i dag

Uanset om du har brug for en lastbillift én dag, flere dage eller som en fast aftale, kan vi hjælpe dig. Vi udlejer lifte til både private og erhverv. Kontakt os på Tlf. 70 25 74 14 og få et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at sende en mail til kontakt@mjlift.dk. Vi har kunder i hele landet, og mange fra Nordsjælland, København og det øvrige Sjælland.

Danmarkskort Hundested MJ Lift A/S

UDVIKLET AF: SØGEMEDIER A/S - COOKIEPOLITIK