Lastbillift

Leje af lastbilliften – en alt-i-én-løsning

Med en lastbillift får du alt, hvad du skal bruge i ét køretøj. Liften sidder på stålplader på ladet, og du slipper derfor for transport af liften – du kan blot sætte dig bag rattet i liften og køre selv.

Derfor kan vi hos MJLift varmt anbefale leje af lastbil med lift, fordi du har mulighed for at klare mange arbejdsopgaver med én lift. Bomarmen på lastbilsliften gør, at du har nemmere ved at tilgå områder, der er snævre eller sværere at komme til. Ved at leje en lastbil forbedrer du sikkerheden og arbejdsmiljøet i dit erhverv.

 

Lastbilliften anbefales, når der skal arbejdes i større højder

Lastbilliften er desuden det ideelle valg, hvis du skal ekstra højt op, ligesom den har en god arbejdsradius fra kurven på den. Det er dog vigtigt, at der er god plads, hvor du skal bruge liften, da den fylder en del i sig selv og samtidig skal have støtteben slået ud. Til gengæld kan du løse mange opgaver fra sådan én.

 

Lastbillifte kræver kun det almindelige kørekort B

Hos MJLift vejer vores lastbillifte under 3500 kg, og det kræver derfor kun almindeligt kørekort (kategori B) at køre den. Derfor er lastbilliften et godt alternativ til trailerliften, fordi du hverken har brug for trailerkørekort, lastbilskørekort eller andre kurser for at kunne betjene den.

Det bliver heller ikke nemmere at afhente liften, når du lejer den. Du kan bare køre i din egen bil hen til os og så skifte til lastbilliften og køre ud til din opgave. Vi har flere forskellige lastbillifte i vores udlejning, og hvis vi ikke har den rette til din opgave, så kan vi skaffe den hjem.

 

Leje af lastbillift i København & Sjælland

Hos MJLift vil du blive mødt af et hold professionelle medarbejdere, der sørger for at lastbiludlejningen bliver nem. Vi giver dig den nødvendige rådgivning til, hvordan liften betjenes.

Uanset om du har brug for en lastbillift én dag, flere dage eller som en fast aftale, kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder leje af lift til både private og erhverv. Kontakt os på tlf. 70 25 74 14 og få et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at sende en mail til kontakt@mjlift.dk. Vi tilbyder lastbil med lift til kunder i hele landet, hvor mange af vores kunder kommer fra Sjælland, herunder Nordsjælland og København.

Danmarkskort Hundested MJ Lift A/S

COOKIEPOLITIK