Liftudlejning i København & Sjælland

Lad os hjælpe dig at finde den rette lift

Står du overfor et større eller mindre projekt, som kræver en lift, du ikke har, er du kommet til det rette sted. Hos MJlift A/S udlejer vi et hav af forskellige lifte, og du kan leje netop den lifttype, som du har brug for. Vores medarbejdere har mere end 10 års erfaring, og derfor tilbydes du altid en professionel rådgivning og vejledning, når du lejer en lift hos os.

 

Erfaring giver sikkerhed

Service og reparation er nødvendigt, hvis man ønsker garanti for en lifts sikkerhed. Derfor udfører vi hos MJlift vedligeholdelse og årseftersyn på både vores egne og på andres lifte, og dette er naturligvis inkluderet, når du lejer en lift hos os. Du kan på den måde være helt sikker på, at den lift, som du har lejet, har sikkerheden i top, da dette er et ufravigeligt fokus hos os. Vores medarbejderes store erfaring er desuden din sikkerhed for, at alt arbejde udføres, som det skal.

 

Leje af lift på Sjælland– uanset hvad

Vi samarbejder med både private, håndværkere, entreprenørvirksomheder og andre firmaer, og derfor er vores sortiment af lifte stort, og vi har mange forskellige. Vi kan tilbyde leje af alt fra saxlifte og bomlifte til lastbillifte og trailerlifte. Selvom vi tilbyder leje af lift på dagligbasis, giver vores store sortiment også mulighed for faste aftaler med kunder om udlejning. Vi forsøger altid at imødekomme den enkelte kundes ønsker, og derfor kan du hos os leje alle typer af lifte – uanset hvad! Har vi ikke liften på lager, vil vi gøre vores ypperste for at skaffe den, og du går derfor aldrig forgæves, når du kommer til os.

 

Tag kontakt i dag!

Fra vores hovedsæde i Hundested, Nordsjælland hjælper vi gennem samarbejdspartnere kunder i hele landet, og vi kører gerne til både København og det øvrige Sjælland, hvis dette er et ønske. Du kan tage kontakt til vores kompetente medarbejdere på telefon 70 25 74 14 eller på mail kontakt@mjlift.dk. Her kan du også indhente et uforpligtende tilbud på liftudlejning i København samt resten af Sjælland.

 

 

Danmarkskort Hundested MJ Lift A/S

COOKIEPOLITIK